Tweede seizoen ANNE+ vanaf maart op NPO 3
Bron: BNNVARA

Tweede seizoen ANNE+ vanaf maart op NPO 3

Geschreven door Pieter Jongsma

Het tweede seizoen van de dramaserie Anne+ is vanaf volgende maand te zien op NPO 3. Dat maakte BNNVARA woensdag bekend. In het tweede seizoen zien we de 24-jarige Anne worstelen met het volwassen leven. Want hoe doe je dat nou: vrienden, werk en relaties balanceren?

Het lijkt Anne allemaal mee te zitten: ze heeft een baan bij een creatief bureau, ze date met een leuk meisje, heeft genoeg goede vrienden en woont in een tof huis in Amsterdam. Toch gaat ze niet helemaal lekker. Ze wil iets anders, maar weet niet waar ze moet beginnen en raakt constant afgeleid. 

Hanna van Vliet is te zien in de hoofdrol als Anne. Eerder werd bekend gemaakt dat Orange is the New Black-ster Laura Gómez een rol in het nieuwe seizoen op zich neemt. Daarnaast spelen ook Jouman Fattal, Eline van Gils, Jade Olieberg, Ayla Satijn, Alex Hendrickx, Amy van Weerden, Jesse Mensah, Huib Cluistra, Kirsten Mulder, Joy Wielkens, Jacqueline Blom en Hein van der Heijden grote rollen.

Het eerste seizoen van ANNE+ gooit internationaal hoge ogen. Na de première op het Nederlands Film Festival werd de serie genomineerd voor de Prix Europa en geselecteerd voor diverse festivals wereldwijd, waaronder het toonaangevende Tribeca Film Festival in New York, Series Mania en Outfest LA.

Het tweede seizoen van ANNE+ met acht afleveringen is vanaf 3 maart 2020 om 22.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.