Vanavond op tv: RTL4 start met vernieuwde zaterdagavond
Bron: RTL

Vanavond op tv: RTL4 start met vernieuwde zaterdagavond

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL4 start vanaf vanavond met een nieuwe zaterdagavond. Vanaf keren de succesvolle programma's Kees & Co en All You Need is Love met Robert ten Brink terug voor een nieuw seizoen. 

In de eerste aflevering is te zien hoe Kees niet te spreken is over de (in)activiteit van Coosje (Tina de Bruin) in het huishouden. Eigenlijk mag het hele gezin wel wat meer meehelpen en dus delegeert Kees haar taken, waardoor ze zelf een baan aan kan nemen in de kantine van de lokale voetbalclub. 

De rol van Chantal Janzen word overgenomen door Tina de Bruin. Vanwege Chantal haar drukke agenda passen de opnames niet in haar agenda. Daarnaast keren er nog een aantal oude bekenden terug.

Robert ten Brink zal geliefden herenigen, gebroken harten lijmen en stille liefdes openbaar maken. In dit seizoen maakt Robert onder andere een bijzondere reis naar Australië. Ook is de bekende All You Need is Love-caravan weer van de partij.

Meteen na All You Need is Love keert Robert Ten Brink terug met het derde seizoen van Bankgiro Miljonairs. Ook dit seizoen maken de deelnemers weer kans op de 1 miljoen euro. Hiervoor moeten zij vijftien meerkeuzevragen foutloos beantwoorden, waarbij zij gebruik mogen maken van drie hulplijnen.

Kees & Co, vanavond om 20.00 uur gevolgd door All You Need is Love om 20.30 uur bij RTL 4.
Bankgiro Miljonairs om 23.00 uur bij RTL4.