Realitysoap Andy van der Meijde bij SBS6

Realitysoap Andy van der Meijde bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma

Andy van der Meijde en zijn vriendin, ex-playmate Melisa, krijgen een eigen realitysoap bij SBS6. Al eerder gaven bekende zangers en realitysterren camera’s toegang tot hun huis, nu is het aan de ex-voetballer en zijn vriendin om met hun billen bloot te gaan voor de Nederlandse televisie.

De realitysoap belooft een spraakmakend kijkje te worden in het leven van de voormalig international.  Andy staat bekend om zijn voetbaltalent, maar ook om zijn roerige leven vol drank en drugs. De opnames van de realitysoap zijn afgelopen week van start gegaan, waarbij het stel SBS6 openhartig toelaat in hun opmerkelijke leven. De bijzondere belevenissen van Andy en Melisa zijn dit najaar te zien bij SBS6.

 

Voetballer Andy van der Meijde (1979) voetbalde jarenlang bij diverse topteams in Europa. Naast een groot voetbaltalent was hij echter ook een feestbeest en een rokkenjager. Andy leefde het leven waar menig man jaloers op is. Dikke wagens, goedgevulde portemonnee en mooie vrouwen. Maar door overmatig alcoholgebruik had dit een negatief effect op zijn voetbalcarrière. Andy besloot het roer om te gooien. Samen met zijn vriendin Melisa en hun drie kinderen Nino, Lilly en Roxy woont Andy in het fraaie Apeldoorn. In de realitysoap zien we hoe Melisa werkt aan het succes van haar kapperszaak aan huis. Terwijl de au-pair zich over de kinderen ontfermt stort Andy zich op zijn cursus Trainer Betaald Voetbal. In de show is ook te zien hoe Andy zijn dochter uit Engeland na drie jaar weer terug ziet, wat emotionele momenten oplevert.

 

De realitysoap met Andy en Melisa heeft nog geen naam en uitzendtijd.

De soap staat gepland voor dit najaar bij SBS6.