Andy van der Meijde aan de slag als scheidsrechter

Andy van der Meijde aan de slag als scheidsrechter

Geschreven door Pieter Jongsma

Andy van der Meijde gaat aan de slag als scheidsrechter voor Veronica’s WK in Lingerie. Vanaf de start van het WK op donderdag 12 juni vertoont Veronica in de rust van alle WK-wedstrijden het WK in Lingerie.

Acht landenteams, elk bestaand uit vier dames, gaan onder toeziend oog van voetbal- en vrouwendeskundige Andy van der Meijde penalty’s schieten. “Ik kijk er wel naar uit ja, maar Melisa is er waarschijnlijk bij om me een beetje in de gaten te houden”.

De presentatie van de competitie met een knipoog ligt in handen van Simon Zijlemans, bekend van het gameprogrammaInsideGamer. Met de toevoeging van de twee heren belooft WK in Lingerie niet alleen een oogstrelend schouwspel te worden, maar ook heel erg grappig. Als het aan de Andy van der Meijde ligt gaat iedereen zappen naar Veronica, tijdens de rust van het WK. 

De rust van een spannende voetbalwedstrijd is altijd een goed moment voor een plaspauze of het pakken van een nieuw koud biertje, maar een veel leukere bezigheid is zappen naar Veronica voor het WK in Lingerie. Andy, momenteel wekelijks te zien met zijn realitysoap bij SBS6, kijkt er naar uit om aan de slag te gaan als scheidsrechter voor Veronica’s WK in Lingerie: ”Ik moet natuurlijk objectief blijven als scheidsrechter. Dus ik heb nog geen favoriet. Wel mag ik de landenteams bekend maken, dat zijn: Nederland, Brazilië, Italië, Zuid-Korea, Spanje, Algerije, Duitsland en Rusland.”

Binnenkort vinden de opnames van het WK in Lingerie plaats in een speciaal hiervoor aangelegd stadion op het eiland van Maurik 19. Het belooft een groots spektakel te worden. Met een enorm publiek, de acht landenteams, scheidsrechter Andy van der Meijde en presentator Simon Zijlemans worden er dan mooie plaatjes geschoten. En penalty's. Speciaal voor WK in Lingerie zijn de knapste modellen opgetrommeld die uitstekend met ballen overweg kunnen.

WK in Lingerie
In de rust van het WK, zap je naar Veronica!
#wkinlingerie

WK in Lingerie wordt geproduceerd door Towel Media.