SBS6 geeft antwoord op coronavirus-vragen in speciale Hart van Nederland
Foto: Pixabay

SBS6 geeft antwoord op coronavirus-vragen in speciale Hart van Nederland

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Hart van Nederland komt vanavond met een extra lange uitzending rond de verspreiding van het coronavirus. Op SBS6 geven deskundigen antwoord op de vragen van kijkers. Dat laat het nieuwsprogramma weten via hun website. De redactie zegt al honderden kijkersvragen te hebben ontvangen.

Te gast zijn viroloog Marion Koopmans, Rode Kruis-directeur Marieke van Schaik en Frank Oostdam, directeur van reisbrancheorganisatie ANVR, om kijkersvragen te beantwoorden, zoals wat je moet doen om te voorkomen hoe je het virus oploopt. Ook geven zij uitleg over de verspreiding van het virus.

De NOS komt morgen op prime time ook met een speciale uitzending over het virus. Onder leiding van presentator Rob Trip worden ook vragen van het publiek voorgelegd aan experts. Nieuwslezeres Saïda Maggé geeft concrete informatie en uitleg bij het scherm. Ook komen er correspondenten aan het woord.

De extra lange uitzending van Hart van Nederland is vanavond vanaf 22.30 uur te zien op SBS6. Tot hoe laat de uitzending duurt, is niet bekend. Normaalgesproken begint om 22:55 uur het weerbericht.