Patty en Gordon met dagelijkse talkshow
Foto: William Rutten

Patty en Gordon met dagelijkse talkshow

Geschreven door Pieter Jongsma

Gordon en Patty zijn vanaf april dagelijks te zien bij SBS6. Het duo krijgt een dagelijks talkshow bij de tv-zender. Dat heeft Talpa Network laten weten. De opnames starten eind maart.

Van maandag tot en met donderdag presenteert of Gordon of Patty de talkshow. Op vrijdag zijn ze samen te zien. Elke dag staat er een maatschappelijk relevant onderwerp centraal: Wat doe je als je onder de armoedegrens moet leven?

In de studio zijn ook experts aanwezig, zoals psychologen, advocaten en artsen. Het publiek mag meediscussiƫren over het onderwerp. Gordon en Patty gebruiken voor dit programma hun levenservaring om bepaalde zaken te relativeren. Patty: "Uiteindelijk leven we allemaal in dezelfde maatschappij en hebben we te maken met dezelfde problemen. Met dit programma stellen we dit soort alledaagse problemen aan de kaak."

Gordon is tot in de puntjes voorbereid: "Ik ben hier al jaren mee bezig en ben afgelopen zomer zelfs afgereisd naar Los Angeles, om daar mee te kijken met talkshowhost Dr. Phil. Ik kijk ernaar uit om met dit programma mensen te kunnen helpen." 

Gordon en Patty zijn vanaf maandag 6 april om 18.00 uur te zien met hun dagelijkse talkshow.