Melissa Drost vertrekt uit GTST
Bron: RTL

Melissa Drost vertrekt uit GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Actrice Melissa Drost stopt met Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dit werd dinsdag bevestigd aan RTL Boulevard. Melissa was ruim twee jaar te zien als Sjors Langeveld. Zij nam de rol van Inge Schrama over. Zij kampte met een burn-out en keerde niet terug naar de soap van RTL 4. Nu lijkt het erop alsof Sjors definitief uit Meerdijk vertrekt. 

Het zat Sjors de laatste tijd niet bepaald mee. Haar huwelijk met Amir (Alkan Çöklü) verkeerde in zwaar weer. Door de komt van Bobby (Rein van Duivenboden), liepen de spanningen behoorlijk hoog op. De leugens waren niet meer op één hand te tellen. Nadat Bobby gevangengenomen werd, leek de rust even terug te keren. 

Maar toen ontstonden er spanningen tussen Sjors en Lana (Faye Bezemer). Lana was woedend op haar moeder. Door haar toedoen kwam er een einde aan de relatie tussen haar en Bobby. Niet veel later pakte Lana haar spullen en vertrok opnieuw naar Berlijn. Dit vond Sjors moeilijk te verkroppen. Zij zocht steun bij de verkeerde man: Bing (Everon Jackson Hooi). 

De twee vonden elkaar ineens weer meer dan leuk. Het mondde uit in een vrijpartij in het kantoor van Bing. Deze werd verstoord door een telefoontje van Amir. De zoen kon Sjors maar moeilijk uit haar hoofd krijgen. Omdat alles haar te veel is geworden, besloot zij om haar dochter achter na te reizen. Zij vertrekt met koffers naar Berlijn om bij Lana te kunnen zijn.

Met het vertrekt van Sjors komt er een einde aan een geliefd personage. Hoewel de dochter van Martine Hafkamp (Inge Iepenburg) niet bij iedereen geliefd was, was ze wel één van de vrolijkste inwoonsters van Meerdijk. Al was er wel één ding bij Sjors wat keer op keer terugkeerde: vreemdgaan. In vrijwel al haar relaties is ze wel eens vreemdgegaan.

Of Sjors nog terugkeert naar Meerdijk is nog maar even de vraag. Het lijkt er sterk op dat haar huwelijk met Amir straks definitief voorbij is. Hoe zal Amir met het nieuws omgaan? Blijft hij wel in Meerdijk om zijn huisartsenpraktijk met Anton (Joep Sertons) op te zetten? De tijd zal het ons leren.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.