'Sjors overleeft dramatische brand in GTST'

'Sjors overleeft dramatische brand in GTST'

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) personage Sjors Langeveld (momenteel gespeeld door Melissa Drost) lijkt de brand in Boks te hebben overleefd. In de aflevering van vrijdagavond was Sjors te zien in de zomer-cliffhanger van GTST. Tijdens de brand raakte Sjors in lichte paniek. Zou dit dan het einde kunnen zijn van het leven van Sjors?

De kans dat Sjors de dramatische brand overleefd is vrij groot. De actrice die momenteel de rol van Sjors speelt, Melissa Drost, gaf in eerdere interviews aan de rol tijdelijk over te nemen. Actrice Inge Schrama, die de rol van Sjors al jarenlang speelt, verliet eind mei de soapserie van RTL 4. In verband met privé omstandigheden wilde zij meer rust voor zichzelf. 

Inge komt dus terug als Sjors, alleen is de vraag wanneer. Daarmee lijkt het er sterk op dat Sjors ook in het nieuwe seizoen weer te zien zal zijn. Of dat ook daadwerkelijk zo is, moet nog even blijken. Momenteel is het huidige seizoen van GTST afgelopen. Het nieuwe seizoen zal op 4 september weer te zien zijn. Dan zal snel duidelijk worden wie de brand heeft overleefd en wie niet.

Dat er slachtoffers bij de brand in Boks zullen vallen is al zeker. In een uitgelekt filmpje is te zien hoe er in ieder geval één lichaam uit Boks wordt gehaald door de brandweer. Maar wie dit is, is nog niet bekend. Het antwoord hierop laat dus nog even op zich wachten.

Het wordt een lange zomer zonder GTST. Toch hoeft de kijker de soap niet te missen. Op dit moment is het eerste exemplaar van het GTST Magazine in de winkels te koop. Daarnaast kan de kijker het allereerste seizoen binnenkort terug kijken via Videoland.

Bekijk GTST op TVblik.nl/GTST