Faye Bezemer vertrekt opnieuw uit GTST
Bron: RTL

Faye Bezemer vertrekt opnieuw uit GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Actrice Faye Bezemer vertrekt uit Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dat nieuws werd maandag bekend gemaakt. Faye is beter bekend als Lana, de dochter van Sjors (Melissa Drost). Naast Faye stopt ook Rein van Duivenboden met zijn rol als Bobby. Aan het eind van de maand zijn de twee niet meer te zien.

In GTST hebben Lana en Bobby een geheime relatie. Alleen Amir (Alkan Çöklü), Lana’s stiefvader wist ervan. De twee geliefden besloten om samen te vluchten voor de politie. Bobby had veel op zijn kerfstok en had alle reden om te vluchten. Daarbij kwam ook nog de dood van zijn oom. Door een worsteling stootte hij zijn hoofd en overleed. 

Lana kreeg tijdens de vlucht heimwee. Na een korte periode besloot zij terug te keren naar haar moeder en stiefvader. Korte tijd later meldde Bobby zich ook weer in Meerdijk. De politie neemt hem meteen vast. Hij verdwijnt voor een periode achter de tralies. Lana is volledig in de war en kan niet zonder hem. 

Dus besluit Lana om haar studie weer op te pakken. Ze vertrekt opnieuw naar Berlijn. Nu zal ze daar langer blijven als de vorige keer. Haar vorige vertrek was maar voor een korte periode. Ineens was ze weer terug. Toen leerde ze Bobby kennen en bewandelde ze opnieuw het verkeerde pad. 

Bobby zorgde voor de nodige spanningen tussen Sjors en Amir. Na de dood van Bobby’s ouders, namen Sjors en Amir hem in huis. Tot de waarheid aan het licht kwam. Bobby kwam er achter hoe Amir zijn vader kende. Dat leverde de nodige spanningen op. Beide kwamen lijnrecht tegen over elkaar te staan. 

Een ruzie mondde uit in een ongeluk. Lana kwam daarbij naar ten val. Zij zweefde een tijd tussen leven en dood. Dat was voor Sjors de druppel. Zij wilde scheiden van Amir. Bijna is de scheiding doorgezet, maar Sjors hield toch nog van haar man. De twee besloten te vechten voor hun huwelijk. Nu lijkt hun niets meer in de weg te staan, nu Bobby achter de tralies verdwijnt. 

Meerdijk krijgt overigens binnenkort nieuwe inwoners. Dat nieuws werd in RTL Boulevard bekend gemaakt. Welke gezichten het gaan zijn houdt RTL nog even geheim. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.