VTM Nieuws-ankers uit voorzorg in quarantaine
Bron: VTM

VTM Nieuws-ankers uit voorzorg in quarantaine

Geschreven door Pieter Jongsma

VTM Nieuws-ankers Freek Braeckman en Birgit Van Mol zijn momenteel in quarantaine thuis. Dat maakte VTM Nieuws zojuist bekend. Zowel Freek als Birgit voelen zich wat ziek, nemen daarom geen enkel risico en blijven uit voorzorg thuis in quarantaine. Stef Wauters, Dany Verstraeten en Cathérine Moerkerke doen samen de nieuwsuitzendingen.  

VTM Nieuws zet de late nieuwsupdates voort. Faroek Özgünes neemt voortaan een deel van die late VTM NIEUWS-updates voor zijn rekening.

Nicholas Lataire, hoofdredacteur a.i. VTM NIEUWS: “De gezondheid van Freek en Birgit komen natuurlijk op de eerste plaats. En we vinden het heel belangrijk dat ze dit signaal ook geven: beter geen enkel risico nemen en thuisblijven als ze zich niet 100% gezond voelen. Faroek gaat ons team van ankers nu versterken voor een deel van onze late VTM NIEUWS-updates. Faroek heeft jarenlang ervaring als journalist én anker en wordt bijgestaan door een geweldige redactie, die dag en nacht werkt. We gaan er elke dag voor om de Vlaming goed, betrouwbaar en deskundig te informeren en gaan daarom ook zeker door met onze extra laatavonduitzendingen.”