Omroep Max komt met serie rond Keukenhof
Bron: Pixabay

Omroep Max komt met serie rond Keukenhof

Geschreven door Daniël Schalk

Omroep Max komt met een programma waarin het de kijker mee neemt naar de Keukenhof. Vandaag maakte de Keukenhof bekend dat ze dit jaar niet meer open gaan. Vanwege het coronavirus zijn evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni afgelast.  

"Om die reden hebben MAX en de directie van Keukenhof besloten de kijker alsnog mee te nemen naar Keukenhof, om tóch al het moois met iedereen te kunnen delen.", laat MAX weten. De komende periode vinden de opnames plaats. Wanneer MAX door Keukenhof te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt. De presentatie is in handen van Jan Slagter.

Keukenhof is klaar, staat in bloei en is beeldschoon. De prachtige verzamelingen tulpen, hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen, lelies en andere bloemen staan klaar om bezichtigd te worden. Er mag alleen niemand naar binnen

Keukenhofdirecteur Bart Siemerink: “We hebben een prachtig park dat steeds mooier tot bloei komt. Dat gaan we de komende weken via verschillende (online) kanalen laten zien onder het motto 'Als jij niet naar Keukenhof kunt komen, brengen we Keukenhof naar jou'."