Nicolette Kluijver met nieuwe serie Dierenpret
Bron: Samie Reynaerts

Nicolette Kluijver met nieuwe serie Dierenpret

Geschreven door Pieter Jongsma

Nicolette Kluijver neemt in een nieuwe Videoland-serie de jonge kijkers mee in de wereld van huis- en boerderijdieren. In de achtdelige serie ‘Dierenpret met Nicolette’ op Videoland. Kinderen leren in deze reeks alles over dieren: leuke feitjes worden afgewisseld met knutselen, mooie reportages en vrolijke liedjes. Zo gaat de presentatrice, tevens bedenker van de serie, in gesprek met de slechtziende Isa (9 jaar) die een buddyhond heeft.

Nicolette Kluijver: “Ik ben een groot dierenliefhebber en ik wil graag mijn passie voor dieren met jonge kijkers delen. Sinds de coronacrisis zitten veel kinderen met hun ouders thuis en hoe leuk is het om nu een educatief programma voor hen te maken. Door de frisse afwisseling van mooie verhalen en diversiteit aan toffe feitjes hopen we een inspirerend programma te maken voor kinderen én hun ouders. Het is een kinderprogramma wat er nu toe doet maar ook straks als het ‘gewone leven’ weer begint.”

Elke aflevering bestaat uit een reportage, interessante weetjes, een uniek liedje dat speciaal voor dit programma is geschreven door Lieve Louise, ingezonden fragmenten en een knutselwerkje door Nicolette. De reportages geven nét een andere kijk op de huis- en boerderijdieren. 

Dierenpret met Nicolette vanaf donderdag 23 april bij Videoland.