NPO Zapp ook in meivakantie met dagelijkse liveshow
Bron: NPO

NPO Zapp ook in meivakantie met dagelijkse liveshow

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

NPO Zapp blijft ook tijdens de meivakantie gewoon volop inzetten op de jongeren die massaal thuis zitten. De populaire jeugdserie Brugklas komt met het toepasselijke Brugklas Blijft Thuis en Zapplive Extra wordt speciaal omgedoopt tot Zapplive Extra Vakantie. Ook online is er bij NPO Zapp genoeg te beleven tijdens de vakantiedagen.

De dagelijkse liveshow Zapplive Extra krijgt in de meivakantie een vakantiespecial: Zapplive Extra Vakantie (KRO-NCRV). Vanaf maandag 27 april tot en met vrijdag 8 mei neemt presentator Klaas van Kruistum samen met zijn sidekick kinderen mee naar de meest uiteenlopende vakantiebestemmingen. 

Op het themakanaal NPO Zappelin extra wordt Schooltv uitgezonden voor kinderen die niet naar school gaan tijdens de coronacrisis. In week 15 keken 300.000 kinderen naar de themazender. De leerzame programma’s van Schooltv, gericht op kinderen van de basisschool groep 1-8, worden samengesteld door de NTR. De eerste week werd bij de 6-12 jarigen een gemiddeld marktaandeel van 40 procent gehaald.