Vanavond op tv: Laatste aflevering van MAX-show Bed & Breakfast
Bron: MAX

Vanavond op tv: Laatste aflevering van MAX-show Bed & Breakfast

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanavond is alweer de laatste aflevering van Bed & Breakfast te zien. In de slotaflevering van het huidige seizoen staan de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland centraal. De bed and breakfast-eigenaren testen vanavond wederom elkaars bed and breakfast.

De eigenaren hebben in ieder geval één fijne overeenkomst. Iedereen kan gebruik maken van een zwembad. In Roosendaal staat de BenB mét zwembad van Ruben en Marianne. Het uitje bestaat uit skydiven. De BenB van Hans en Joke is in Zeeland te vinden. Voor Hans was het vooral even wennen om ‘vreemde zwembroeken’ in zijn zwembad te ontdekken. 

De aflevering wordt afgesloten in de bed and breakfast van Marielle en Ruud. Zij wonen in de buurt van Rotterdam en hebben daar hun BenB. Als uitje hebben zij een soort loopfietsen geregeld. Nadat iedereen actief meegedaan heeft, is het al snel tijd voor een afkoeling in het zwembad. 

Dit seizoen bestond veel uit nieuwe BenB’s. Sommige eigenaren waren pas sinds kort geopend. De één hecht meer waarde aan luxe en beleving. Zo had één koppel een soort mini hotel gemaakt in de kelder. In deze kelder waren naast een bubbelbad ook een mini bioscoop te vinden. Alles om het de gasten naar de zin te maken. 

De laatste Bed & Breakfast is vanavond om 20:30 uur te zien bij MAX op NPO 1.