Tim Hofman pakt problemen aan in nieuw seizoen BOOS
Bron: BNNVARA

Tim Hofman pakt problemen aan in nieuw seizoen BOOS

Geschreven door Pieter Jongsma

Tim Hofman komt met een nieuw seizoen van de succesvolle serie BOOS. BNNVARA heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd, zo is naam voortaan BOOS zonder hashtag, en heeft de vormgeving een opfrisbeurt gehad.

Tim: 'Ik heb er weer zin in. We proberen zo'n vijftig keer per jaar de vinger op de zere plek te leggen, door te duiken in de dossiers die onze achterban ons toestuurt. En ook nu, in tijden van coronacrisis, gaat veel fout. Influencers met 600.000 volgers die adverteren met corona, maar vervolgens niet kunnen leveren dóór corona. Vliegticketboeren die miljoenen kwijt maken en niet bereikbaar zijn, of gewoon huisjesmelkers die zich niet aan de regels houden. 

Tim Hofman laat weten dat het nieuwe seizoen er toch een beetje anders uit gaan zien. "BOOS wordt dit seizoen misschien wel maatschappelijker dan ooit: we gaan morrelen aan heersende macht, manieren van handel drijven op de schop nemen en oplichters ontmantelen. Maar er is ook ruimte voor grote projecten: denk aan documentaires en series. Want wat nou als je dood wil, maar niet mag? Of als je vast zit in een onderdrukkende omgeving en daar van los wil breken? Ook dat is BOOS.'

Boos is vanaf 11 juni te zien op YouTube.