Vanavond op tv: NOS geeft voor vijfde keer antwoordt op corona-vragen
Bron: Pixabay

Vanavond op tv: NOS geeft voor vijfde keer antwoordt op corona-vragen

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Voor de vijfde keer maakt de NOS op prime time een speciale live-uitzending over het coronavirus. Vijf maanden na de eerste special, waarin toenmalig minister Bruins de eerste Nederlandse coronabesmetting bekendmaakte, beantwoordt de NOS vanavond opnieuw kijkersvragen over de coronacrisis.

De coronamaatregelen zijn inmiddels versoepeld en er worden dagelijks nog maar enkele patiënten met het virus in het ziekenhuis opgenomen, maar is het coronavirus nu onder controle? Of komt er straks een tweede golf? Deze vragen staan centraal in de vijfde editie van Het Coronavirus: Feiten en Fabels.

NOS-presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé leggen tijdens de uitzending de ingezonden vragen over het coronavirus voor aan deskundigen. Tijdens de uitzending kunnen kijkers ook nog vragen insturen via het speciale e-mailadres [email protected] en de social media-kanalen van de nieuwsomroep.

Het Coronavirus: Feiten en Fabels is vanavond om 20:30 uur te zien op NPO 1. Op themakanaal NPO Nieuws is de live-uitzending te zien met gebarentolk.