Viroloog Ab Osterhaus te zien in Ranking The Stars
Bron: William Rutten

Viroloog Ab Osterhaus te zien in Ranking The Stars

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vrijdagavond maakte RTL Boulevard bekend dat Ab Osterhaus te zien zal zijn in Ranking The Stars. Het wordt zijn debuut bij het spelprogramma van Paul de Leeuw. Normaal gesproken zit de viroloog aan tafel bij de talkshow Op1. Hier vertelde hij vaak over het coronavirus. Maar nu laat Ab zich wellicht van een andere kant zien. 

Naast Ab is ook Henk Krol weer van de partij. De politicus deed in het verleden al eens eerder mee. De voorman van de Partij voor de Toekomst was jarenlang het gezicht van 50PLUS. Maar na gedoe binnen de partij besloot Henk om een nieuwe partij op te richten. De derde nieuwe naam is van Marc Marie Huijbregst. Hij was, net als Henk, al eens eerder te zien in het bekende programma. 

Verder zullen Gerda Havertong, Patricia Paaij, Ryanne van Dorst, Viktor Verhulst en Anny Schilder weer te zien zijn in het nieuwe seizoen. Er gaan geruchten rond dat Richard Groenendijk een comeback gaat maken. In ieder geval zal Martien Meiland voor de tweede keer meedoen. Het afgelopen seizoen was hij één van de spraakmakers van het seizoen. 

De opnames zullen in augustus van start gaan. Wanneer het nieuwe seizoen op televisie te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat RTL 5 het zonder dit programma zal moeten doen. Het nieuwe seizoen is namelijk op familiezender RTL 4 te zien.