Viroloog Ab Osterhaus toch niet te zien in Ranking The Stars
Bron: William Rutten

Viroloog Ab Osterhaus toch niet te zien in Ranking The Stars

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het was bijna het gesprek van de dag. Viroloog Ab Osterhaus heeft zich laten strikken om mee te doen aan Ranking The Stars. RTL Boulevard sprak Paul de Leeuw die op zijn beurt de naam van Ab bekend maakte. Een toch vrij opvallende naam voor het populaire programma van RTL. 

Zelf dacht de viroloog dat Ranking The Stars een interviewprogramma was. Hij zag het al voor zich om over zijn vak te praten. Dus was er even een verwarring over de deelname. Hij zal voorlopig dus gewoon te zien in de talkshow op de Nederlandse televisie. 

Verder werd vrijdag bekend dat Henk Krol weer te zien zal zijn. Hij maakt samen met Marc Marie Huijbregts een heuse comeback. De twee waren al eerder samen te zien. Vooral Henk werd toen vaak te grazen genomen door Paul. In die tijd waren er problemen in zijn partij 50PLUS. Inmiddels is Henk fractievoorzitter van de nieuwe partij: Partij voor de Toekomst. 

De opnames vinden al in augustus plaats. Wanneer het nieuwe seizoen te zien is, is nog niet bekend gemaakt. Wel staat het vast dat het naar RTL 4 verhuisd. Bij RTL 5 maakte het programma een comeback. Dat leverde de jongerenzender een groot succes op. Lang kon RTL 5 er niet van genieten. Nu mag RTL 4 gaan pronken met de show van Paul.

Ranking The Stars is na de zomer weer te zien bij RTL 4.