Vanavond op tv: Ontroerende gesprekken in nieuw seizoen Hello Goodbye
Bron: KRO-NCRV / Stijn Ghijsen

Vanavond op tv: Ontroerende gesprekken in nieuw seizoen Hello Goodbye

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentator Joris Linssen is terug met een gloednieuw seizoen van Hello Goodbye. Op Schiphol spreekt Joris spontaan mensen aan voor mooie, ontroerende en bijzondere gesprekken. De gesprekken gaan dan over wie zijn opkomen halen of juist weg gaan brengen. Elk verhaal brengt de nodige emoties met zich mee. 

Het nieuwe seizoen van Hello Goodbye is al opgenomen voor de uitbraak van het coronavirus in Nederland. "Het is echt mazzel dat een nieuwe serie vóór de corona-crisis al hebben gefilmd. Nu zou dat echt een stuk lastiger zijn geweest", zegt Joris. "Het is een prachtige reeks vol opmerkelijke levensverhalen en telkens een heerlijke omhelzing aan het eind: dat gevoel waar we allemaal zo naar snakken."

Hello Goodbye staat bekend om de persoonlijke verhalen en de mooie ontmoetingen op Schiphol. In het nieuwe seizoen levert het weer indrukwekkende en ontroerende gesprekken op. Een diversiteit aan verhalen, waarin geen verhaal op elk lijkt. In de eerste aflevering staat een jonge vrouw centraal. Ze vertelt dat ze niet met haar familie op reis kan omdat ze extreem veel last heeft van heimwee.

Ruim zes jaar geleden kreeg Joris hulp van Yvon Jaspers. De presentatrice van Boer zoekt Vrouw liep toen ook op Schiphol rond voor bijzondere gesprekken, maar lang heeft de samenwerking niet geduurd. Joris is ook dit jaar weer alleen te zien als presentator van het populaire tv-programma.

Hello Goodbye is iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.