Joris Linssen ziet presentatie SBS6-programma Taxi wel zitten
Bron: KRO-NCRV

Joris Linssen ziet presentatie SBS6-programma Taxi wel zitten

Geschreven door Pieter Jongsma

Presentator Joris Linssen zag het wel zitten om het nieuwe seizoen van het tv-programma Taxi te presenteren. Dat heeft hij laten in de ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 10. "Ik zou het ook heel graag zelf gemaakt hebben weer eigenlijk. Het is heel verrassend. Je komt allerlei mensen tegen die random in die taxi plaatsnemen en dan zie je iedere keer weer hoe bijzonder gewone passanten zijn. Ik denk dat het met hen ook heel leuk wordt hoor. Het is een tof format."

"Ik moet zo lachen dat het net Gordon en Dennis van der Geest zouden zijn. Zij hebben ook al veel gasten uit mijn programma ‘Joris’ Showroom’ laatst nog eens een keer bezocht. Ze lopen eigenlijk mijn carrière dunnetjes na te doen, maar goed. Taxi is een waanzinnig format.", laat hij weten op Radio 10.

Toch gaat Talpa wel sleutelen aan het format, zo worden de gasten van te voren ingelicht over de opnames. Joris Linssen is niet door Talpa gebeld, maar zenders kunnen hem altijd bellen laat hij weten. “Ik ben heel erg gehecht aan mooie programma’s maken met echte mensen die niet voorgeprogrammeerd, voor geproduceerd zijn. Wat dat betreft kan iedereen mij altijd bellen, maar ik vind het wel fijn om programma’s helemaal zelfstandig te maken, totaal onafhankelijk. Dat is bij ‘Hello Goodbye’ zeker het geval.”

Het nieuwe seizoen van Hello Goodbye start vanavond op NPO1.