Van presentatoren 5 Uur Show tot startdatum WIDM: bijlezen in één minuut
Bron: Talpa / William Rutten

Van presentatoren 5 Uur Show tot startdatum WIDM: bijlezen in één minuut

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Elke zondag maakt Showbizznetwork.nl een overzicht van het belangrijkste media-nieuws uit de voorbije week. Lees in één minuut de hoogtepunten uit week 30 terug.

Brecht van Hulten presenteert nieuwe 5 Uur Show

SBS6 zet voormalig Kassa-gezicht Brecht van Hulten samen met journalist Carolina Lo Galbo op de presentatie van de nieuwe 5 Uur Show. De twee ervaren interviewers presenteren vanaf maandag 17 augustus om de week de opvolger van de RTL4-show 5 Uur Live, dat onder de naam van de oude 5 Uur Show verder gaat bij SBS6. In de nieuwe vooravondshow is ruimte voor crime, entertainment, royalty en politiek. Daarnaast verzorgt Hart van Nederland dagelijks een nieuwsupdate.

RTL4 haalt Gooische Vrouwen van de buis

RTL haalt Gooische Vrouwen na het herhalen van het eerste seizoen alweer van de buis. De tv-zender begon twee weken geleden met herhalingen van het eerste seizoen en het was de bedoeling dat de dramaserie tot eind augustus te zien zou zijn bij RTL4, maar RTL zegt niet tevreden te zijn met de kijkcijfers. De serie maakt plaats voor herhalingen van De Zwakste Schakel met Bridget Maasland.

Natacha Harlequin krijgt discussieprogramma bij SBS6

Strafrechtadvocaat Natascha Herlequin krijgt haar eigen dagelijkse tv-programma bij SBS6. Harlequin, bekend van haar veelbesproken optreden in Veronica Inside, presenteert vanaf eind augustus het dagelijkse actualiteitenprogramma Dit Vindt Nederland. Het programma peilt elke dag de actualiteit van de dag. Natascha wordt bijgestaan door journalist Mart Grol. Hij schuift meerdere malen per uitzending aan om de resultaten van onderzoeksbureau Motivaction te bespreken.

Startdatum jubileumseizoen Wie is de Mol? onthuld

Het extra seizoen van Wie is de Mol? start op zaterdag 5 september. Dat heeft AVROTROS onthuld. Vanwege het 20-jarig jubileum van Wie is de Mol? komt er na de zomer met een extra seizoen van het populaire tv-programma. Er is nog maar weinig bekend over het jubileumseizoen. De geruchten gaan dat het een all stars-seizoen met oud-deelnemers wordt, met onder andere Nikkie de Jager.

Gerard Joling terug als coach in The Voice Senior

Gerard Joling is de nieuwe coach van The Voice Senior. Gerard Joling neemt samen met Angela Groothuizen, Frans Bauer en Ilse de Lange plaats in de bekende rode stoelen. In het eerste seizoen van The Voice Senior was Gerard ook al te zien, maar toen deelde hij zijn stoel met Gordon. “Ik denk dat het voor mij makkelijker is om het zonder Gordon te doen, omdat je toch twee meningen hebt en moet overleggen. En nu kun je gelijk zeggen: bam, drukken!”, aldus Gerard in RTL Boulevard.