Joris Linssen en Yvon Jaspers nieuwe presentatoren Hello Goodbye

Joris Linssen en Yvon Jaspers nieuwe presentatoren Hello Goodbye

Geschreven door Pieter Jongsma

Joris Linssen en Yvon Jaspers worden met ingang van 2015 de presentatoren van het succesvolle NCRV-programma Hello Goodbye. Joris Linssen: "Het is zoals De Dijk ongeveer zong: 'Een man weet pas wat hij mist, als ze er niet is'. Toen ik Hello Goodbye niet meer deed, begon ik het programma enorm te missen.

De spontaniteit, het diepe contact met de mensen, de puurheid. Ik ben heel blij dat ik het weer ga presenteren. En dat samen met Yvon Jaspers; mooier kan het niet. Maar we realiseren ons allebei goed, dat Hello Goodbye niet om de presentatoren draait, maar om de verhalen van de mensen op Schiphol."

Yvon Jaspers: "Er zijn weinig programma's die zo echt zijn als Hello Goodbye. Mensen met een verhaal dat vaak zo herkenbaar, ontroerend of grappig is. Als kijker heb je het gevoel dat je die persoon heel even goed kent. Als je een beetje nieuwsgierige presentator bent zoals ik, is Hello Goodbye natuurlijk het walhalla! Ik vind het een feest om dit programma met Joris te mogen gaan presenteren."

Taco Rijssemus, mediadirecteur KRO-NCRV: "Ik ben er ontzettend trots op dat Joris en Yvon het samen gaan presenteren. Beiden zijn presentatoren met een schat aan ervaring. De afgelopen maanden is er door kijkers en media ontzettend veel gespeculeerd over wie Hello Goodbye zou gaan presenteren. Nu kunnen we de kijkers duidelijkheid geven. Ik ben ervan overtuigd dat met de komst van Joris en Yvon Hello Goodbye een sterk en succesvol programma blijft op Nederland 1!"