Vanavond op tv: Fred van Leer terug met Say Yes To The Dress Benelux
Bron: TLC

Vanavond op tv: Fred van Leer terug met Say Yes To The Dress Benelux

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Fred van Leer is vanaf vanavond weer terug met Say Yes To The Dress Benelux. Ook dit seizoen doen de bruiden er alles aan om binnen het budget blijven. Een bruid waarvan de moeder haar mening niet onder stoelen of banken schuift. Een bruid die een prinsessen jurk of een extra sexy jurk zoekt. 

Een bruid waarvan haar BFF denkt dat haar mening belangrijker is dan die van de bruid zelf. En een bruid die ‘JA’ zegt tegen de perfecte jurk voor haar grote dag. “Het voelt dit jaar extra goed dat we deze serie weer hebben mogen maken. In de huidige realiteit is zoveel anders, maar wij zijn lekker gebleven! Hoe fijn is dat? Het vertrouwde programma waarbij je kunt wegdromen bij de perfecte jurk of stiekem een eigen jurk uitzoekt. Dus laat je weer heerlijk meeslepen en geniet van alle pracht en praal!” aldus Fred over het nieuwe seizoen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux komen drie jonge bruiden langs die allemaal uitkijken naar hun droomjurk. Trouwen is de grote droom van de goedgebekte en goudeerlijke Merel (25). Zij bedacht op haar 14e dat ze in 2020 zou gaan trouwen en droomt al jaren van een prinsessenjurk. Boft zij even dat Fred aan haar zijde staat en haar plan lijkt te gaan lukken!

Say Yes To The Dress Benelux is vanaf vanavond, wekelijks, om 20:30 uur te zien bij TLC.