Martijn La Grouw maakt nieuwe ochtendshow SLAM!
Bron: SLAM!

Martijn La Grouw maakt nieuwe ochtendshow SLAM!

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Martijn La Grouw is vanaf eind augustus te horen in de ochtend van SLAM! met het programma Early Birds. Martijn neemt de ochtendshow over van Joey van der Velden. Dat maakte de zender donderdag bekend. De DJ is niet geheel onbekend bij het radiostation, tot eind 2017 was hij er al in diverse rollen werkzaam. 

“Yes, dit wordt mooi!” Laat een enthousiaste Martijn La Grouw weten. “Ik vind het ontzettend vet om straks weer vast onderdeel uit te maken van deze fijne club. Te gek dat ik de kans krijg om de ochtendshow van SLAM! te presenteren! Het wordt één grote, gezellige bende met de lekkerste én meeste muziek in de ochtend. Bijzijn is meemaken!"

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, laat weten: “Martijn heeft een enorm groot SLAM! hart, we zijn dan ook erg enthousiast dat hij straks weer structureel onderdeel uitmaakt van de club. Hij kent de doelgroep en de zender als geen ander. SLAM! heeft al mooie luistercijfers, maar we weten zeker dat we mede met Martijn SLAM! nog verder kunnen laten groeien.”

Joey van der Velden, die sinds januari 2019 de ochtendshow voor zijn rekening nam, blijft als vaste vliegende kiep verbonden aan de zender.