Michiel Jurrjens en Martijn La Grouw naar SLAM!

Michiel Jurrjens en Martijn La Grouw naar SLAM!

Geschreven door Pieter Jongsma

SLAM! start vanaf zondag 4 oktober met de SLAM! Sunday Chill. SLAM! sluit daarmee het weekend iedere zondag tussen 6.00 en 20.00 uur geheel in stijl af. Geen high energy, maar juist rustigere en toch herkenbare SLAM! muziek.

'Of je nou brak op de bank hangt of met vrienden in een park van de zon geniet, de zondag is de chillste dag van de week. Met een lekkere mix van het populaire deephouse en andere relaxte muziek is SLAM! Sunday Chill daarom de perfecte radio voor op je zondag!' – Jonathan Kenemans, Programma Manager SLAM!.
De twintigjarige dj Michiel Jurrjens maakt de overstap naar SLAM! en is iedere zondag van 10.00 tot 14.00 uur te horen tijdens SLAM! Sunday Chill. Michiel: 'Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging bij het pas vernieuwde SLAM!. Ik ga mijn uiterste best doen om de luisteraars zo relaxed mogelijk hun zondag door te laten komen. Tijdens de nieuwe SLAM! Sunday Chill doen we dat met veel muziek en niets anders dan een relaxed gevoel.'

Martijn La Grouw keert vanaf 19 oktober terug bij SLAM! en zal van maandag tot en met donderdag te horen zijn tussen 16.00 en 19.00 uur. Tevens is Martijn samen met sidekick Sanne van der Meijden iedere zaterdag tussen 18.00 en 20.00 uur te horen. Zij nemen dit tijdslot over van Lange Frans, die het programma 'Vol Gas' niet langer kan combineren met zijn drukke schema.

Door de wijzigingen in de programmering verschuift dj Robin Leféber per 19 oktober van maandag tot en met donderdag naar de vroege middag van 12.00 tot 16.00 uur.

SLAM! Sunday Chill, iedere zondag van 6.00 tot 20.00 uur.