Veronica Inside keert terug op de buis
Bron: Talpa / Wessel de Groot

Veronica Inside keert terug op de buis

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Veronica Inside keert na de zomer gewoon terug op tv bij mannenzender Veronica. Dat heeft Talpa Network vrijdag bekendgemaakt in een persbericht. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp keren ondanks hun ruzie na de racisme-uitzending van VI begin september weer terug bij Talpa's Veronica.

De gesprekken die de heren met elkaar en Talpa-baas John de Mol hebben gevoerd naar aanleiding van de onenigheid na de racisme-special van 22 juni, vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen. De drie voetbalexperts zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf augustus te zien zijn bij SBS6.

John de Mol: “Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.”

De eerste uitzending van Veronica Inside is vanaf 11 september te zien bij Veronica.