Frank & Rogier helpen noodlijdende B&B’s in eerste RTL-programma
Bron: RTL / Michel Schnater

Frank & Rogier helpen noodlijdende B&B’s in eerste RTL-programma

Geschreven door Pieter Jongsma

Frank en Rogier gaan in hun eerste tv-programma voor RTL noodlijdende Bed & Breakfasts helpen. In het RTL4-programma Frank & Rogier Checken in gaan de heren helpen met het opknappen en restylen van de kamers om zo weer een nieuwe start te maken.

Frank en Rogier bezoeken B&B-eigenaren die niet de financiële middelen hebben om de boel op te knappen. Na een eerste inspectie delen zij hun goudeerlijke bevindingen met de B&B-eigenaren en steken vervolgens hun de handen uit de mouwen.

Frank & Rogier: “Frank & Rogier checken in is het eerste programma dat wij bij RTL 4 mogen maken, en het is in één woord geweldig om dit te mogen doen. Mensen helpen met hun interieur en vooral goed voor mensen doen die het minder hebben en natuurlijk advies geven over service en gastvrijheid zit in ons DNA. Het is dan ook een droom die werkelijkheid wordt om mensen gelukkig te maken met een make-over voor hun B&B’s, en zo heel Nederland te mogen zien! Trouwens, wat is Nederland mooi! Dat waren we even vergeten.”

Frank & Rogier Checken in is vanaf dinsdag 1 september om 20.30 uur bij RTL 4 te zien.