Frank en Rogier maken overstap van SBS6 naar RTL4

Frank en Rogier maken overstap van SBS6 naar RTL4

Geschreven door Pieter Jongsma

Frank en Rogier maken de overstap van SBS6 naar RTL4. Zo maakte RTL donderdag bekend. Het duo tekende een driejarig contract bij de zender. Ze gaan programma's maken voor RTL4, 5 en Videoland.

"We zijn heel blij dat Frank en Rogier ons team komen versterken”, aldus Peter van der Vorst, directeur content van RTL Nederland. “Het zijn authentieke en warme persoonlijkheden met veel humor. Bovendien zijn ze ook nog eens heel deskundig op interieur en styling-gebied. Die combinatie zorgt ervoor dat ze garant staan voor echte feelgood televisie, waar je met een brede glimlach naar kunt kijken."

Frank en Rogier werden bekend door hun deelname aan het programma Steenrijk, Straatarm. Na hun deelname kregen ze het programma Paleis voor een Prikkie. RTL laat weten dat ze twee nu twee programma gaan maken voor de zender. "Tijdens de enthousiaste gesprekken die we de afgelopen maanden hebben gevoerd zijn er een aantal programma-ideeën voorbijgekomen waarmee we de komende tijd gezamenlijk aan de slag gaan", vervolgt hij. 

Frank en Rogier hebben zin in hun nieuwe avontuur. “Voldaan en met veel plezier kijken wij terug naar het programma wat wij hebben kunnen maken samen met Vincent TV bij SBS6. Na vier seizoenen komt er nu een moment van bezinning en juist op dit moment komt er een bijzonder creatief aanbod van RTL om daar mooie andere programma’s te genereren. Het is fantastisch dat RTL ons deze extra uitdaging biedt.”

Foto: RTL