Vanavond op tv: Frank & Rogier maken langverwachte debuut bij RTL4
Bron: RTL

Vanavond op tv: Frank & Rogier maken langverwachte debuut bij RTL4

Geschreven door Pieter Jongsma

Frank en Rogier maken vanavond hun tv-debuut bij RTL4. De heren maakte onlangs de overstap van SBS6 naar concurrent RTL4. In het nieuwe tv-programma Frank en Rogier Checken In gaan ze mensen helpen met hun Bed & Breakfast. Het is het eerste programma dat ze voor RTL4 gaan maken.

Frank en Rogier bezoeken eigenaren van Bed & Breakfasts die niet de financiële middelen hebben om de boel op te knappen. Na een eerste inspectie delen zij hun goudeerlijke bevindingen met de eigenaren van de Bed & Breakfasts en steken vervolgens hun de handen uit de mouwen.

De Erfgenaam

Ruben Nicolai start vanavond na Frank en Rogier met zijn nieuwe tv-programma De Erfgenaam. In het programma gaat Ruben op zoek naar familieleden die achter onbekende nalatenschappen schuilgaan. Tijdens zijn wereldwijde zoektocht naar de rechtmatige erfgenaam legt hij bijzondere familiegeschiedenissen bloot. De kijker volgt Ruben zes weken lang tijdens zijn zoektocht die hem de wereld over leidt.

Frank en Rogier Checken in vanavond om 20:30 uur bij RTL4. De Erfgenaam is meteen na Frank & Rogier om 21:25 uur te zien bij RTL4.