Vanavond op tv: Rachel Hazes gaat schapendrijven met Bram Moszkowicz
Bron: Talpa / Wessel de Groot

Vanavond op tv: Rachel Hazes gaat schapendrijven met Bram Moszkowicz

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het opmerkelijke tv-programma Het Hek van de Dam gaat vanavond in première bij familiezender SBS6, met ook meteen een opvallend duo: Rachel Hazes en Bram Moszkowicz. Het tweetal gaat de uitdaging van John de Mol aan om met een grote kudde schapen door een mooi gebied in Nederland te trekken.

De BN’ers doen een dappere poging om in twee dagen tijd de schapen van A naar B te drijven. De tocht voert de sterren langs bijzondere plekken in Nederland, waarover de herders als geen ander kunnen vertellen. Tegelijkertijd geeft deze bijzondere ervaring inzicht in het leven van de schapendrijvers in spe.

Familie Gillis

Na Het Hek van de Dam gaat de nieuwe realityserie over miljonair Peter Gillis van start. Ondanks een eenvoudige afkomst heeft de Brabander zich opgewerkt tot een vermogend man. Als eigenaar van tien vakantieparken in Nederland en België probeert hij zijn hoofd tijdens de coronacrisis boven water te houden.

De gloednieuwe realityserie heet Familie Gillis: Massa is Kassa, een verwijzing naar Peter zijn motto ‘massa is kassa’. Slim ondernemen heeft Peter gebracht waar hij nu is met een geschat vermogen van 85 miljoen euro, maar ondanks alle rijkdom staat de selfmade miljonair nog steeds met beide benen op de grond.

Het Hek van de Dam met Rachel en Bram is vanavond om 20:30 uur te zien bij SBS6, met aansluitend om 21:30 uur de nieuwe realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa.