Vanavond op tv: Nieuw presentatieduo Paleis voor een Prikkie maakt debuut
Bron: Talpa / Wessel de Groot

Vanavond op tv: Nieuw presentatieduo Paleis voor een Prikkie maakt debuut

Geschreven door Pieter Jongsma

Stylisten Brian en Peer maken vanavond hun presentatiedebuut in Paleis voor een Prikkie. Het nieuwe duo neemt de presentatie over van Frank en Rogier, die de overstap maken naar RTL. De interieurontwerpers gaan op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes. 

Brian en Peer hebben veel ervaring met interieurs uit het luxe segment. Peer is de man van het indelen, het maatwerk en het gebruik van kleur en grafische elementen. Brian heeft een passie voor stoffen en behang en hij zorgt met zijn oog voor detail voor een flinke dosis glamour en unieke accessoires. De mannen laten zich inspireren door mode, kunst, muziek, architectuur, reizen maar vooral ook door het dagelijks leven.

“Normaal gesproken ontwerpen we interieurs voor mensen die niet gek opkijken van een dubbeltje meer of minder. We vinden het mooi om voor dit programma mensen te mogen helpen met een klein budget", zegt Brian. "Peer en ik hopen veel Brabantse warmte en gezelligheid in het interieur van deze mensen aan te brengen. We zijn al druk bezig met de opnames en vinden het onwijs leuk om te doen.”

Paleis voor een Prikkie is vanaf vanavond, wekelijks, om 21:30 uur te zien op SBS6.