Kijkers missen Frank en Rogier in Paleis voor een Prikkie
Bron: Talpa / Wessel de Groot

Kijkers missen Frank en Rogier in Paleis voor een Prikkie

Geschreven door Daniël Schalk

Frank en Rogier worden flink gemist in het SBS6-programma Paleis voor een Prikkie. Het presentatiedebuut van hun opvolgers Brian en Peer zorgt voor wisselende reacties op social media. Kijkers moeten flink wennen aan de nieuwe interieurontwerpers, nu Frank en Rogier zijn overgestapt naar RTL4.

De kritiek is niet mals. “Eerste deel gekeken, maar wij gaan wat anders kijken. Sorry”, schrijft tv-kijker William woensdagavond op Twitter. “Ik vermoed dat Paleis voor een Prikkie snel van de buis verdwijnt en de opgenomen afleveringen niet allemaal uitgezonden worden”, zegt een andere SBS6-kijker.

Mediakenner Ron Vergouwen zat vanavond ook met gemengde gevoelens voor de buis. “Pim Veth nam ooit Lucky Letters over van Victor Reinier. Jeroen van der Boom pikte Weekend Miljonairs in van Robert ten Brink. Tess Milne verving Nance bij Sterren dansen op het ijs. Dát gevoel”, schrijft hij op Twitter.

Lang niet iedereen is negatief over de Brabanders Brian en Peer, die veel ervaring hebben met het inrichten van interieurs uit het luxe segment. “Deze heren doen ook het leuk. We geven het een kans”, besluit een tv-kijker. Iemand anders schrijft op Twitter: “Ik vind het wel leuk! Anders, maar ook leuk.”