Bon Iver verplaatst show in Ziggo Dome opnieuw
Bron: Wikimedia Commons

Bon Iver verplaatst show in Ziggo Dome opnieuw

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

De Amerikaanse band Bon Iver heeft hun show in de Ziggo Dome in Amsterdam voor de tweede keer verplaatst. Vanwege de uitbraak van het coronavirus werd het concert in Nederland verplaatst naar 18 januari 2021, maar door omstandigheden heeft de band hun optreden opnieuw uitgesteld.

De band zou eerst op 24 april 2020 een muzikaal show geven, maar dat wordt nu 9 november 2021. Bon Iver is een Amerikaanse indiefolkband. Singer-songwriter Justin Vernon is de frontman. Voor de rest bestaat de band uit drummer Sean Carey gitarist Michael Noyce en basist Matthew McCaughan

Bon Iver bracht in 2008 hun debuutalbum For Emma, Forever Ago uit. Het tweede studioalbum Bon Iver, Bon Iver volgde vervolgens in 2011, nadat ze hun EP Blood Bank uitgebracht hadden in 2009. 22, A Million was de derde album van de band en kwam uit in 2016. In 2019 volgde het vierde album i,i. 

De band kondigde eind mei 2012 aan dat ze pauze gingen nemen als band. Na 3 jaar afwezigheid traden ze in 2015 op tijdens op Eaux Claires Music Festival, een festival waar Justin mede-organisator van was. De band speelde onder meer in Paradiso en TivoliVredenburg. Ook stonden ze op Lowlands en Pukkelpop.

Gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum. Daarnaast zijn er nog nieuwe tickets verkrijgbaar.