Rapper Snelle in nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer
Bron: Screenshot YouTube

Rapper Snelle in nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Rapper Snelle, Bilal Wahib, Angela Groothuizen en Tineke Schouten zijn ook te zien in het nieuwe seizoen van Rooijakkers Over De Vloer. Dat maakte RTL vrijdag bekend. Eerder werd al bekend dat Art op bezoek gaat bij Dinand Woesthoff en Jim Bakkum. Overige gasten maakt RTL later bekend.

Art Rooijakkers: "Een nieuw seizoen Over de Vloer betekent een nieuwe kans om binnen te kijken bij bekendere Nederlanders. Van struikelen over kinderspeelgoed bij Jim en Bettina en een bezoek aan de filmset, waar Yolanthe een boekje open doet over Jim tot slalommen tussen de verhuisdozen bij Angela Groothuizen en kletsen met buurman Edwin Evers. Een feest om te maken en hopelijk ook om te kijken. Zeker omdat er ook nog een paar andere hele bijzondere gasten bijzitten die later bekend gemaakt worden.” 

Art Rooijakkers nam vorige jaar het programma over van Peter van de Vorst, sinds hij is aangesteld als programmadirecteur van RTL heeft hij zijn tv-programma’s overgedragen. Art presenteert nu de opvolger van Van der Vorst ziet Sterren.

Rooijakkers Over De Vloer is vanaf 3 september elke donderdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4