Muziek Releases: Nick & Simon, Snelle, Edsilia Rombley & Katie Melua

Muziek Releases: Nick & Simon, Snelle, Edsilia Rombley & Katie Melua

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases. 

Nick & Simon – Jarenlange Maanden

Het Volendamse duo, Nick & Simon, hebben een nieuwe single uitgebracht. Het nummer heeft als titel Jarenlange Maanden gekregen. Een aanstekelijk nummer die zeker in je hoofd blijft zitten. Hier word je hoe dan ook vrolijk van. Naast muziek maken zijn beide Volendammers iedere donderdagavond te zien in Beste Zangers. Zij namen de presentatie voor hun rekening.

Kelly Rowland – Crazy

Voormalig lid van Destiny’s Child, Kelly Rowland, timmert al een tijd aan de weg. Zij komt nu met haar nieuwste single, Crazy. Het is een soort dance achtig nummer geworden. Een stijl waar veel artiesten mee komen. Lady Gaga en Kylie Minogue zijn momenteel ook op de dance/disco stijl bezig. Het klinkt in ieder geval veelbelovend. 

Snelle – In De Schuur

Rapper Snelle werkt voor zijn muziek met veel artiesten samen. Voor zijn nieuwste single, In De Schuur, riep hij de hulp in van Ronnie Flex. Hij lijkt hier weer een hit in handen te hebben. Samen met het muzikale duo, Suzen & Freek, scoorde Snelle ook een hit met het nummer De Overkant. Dat is echt een nummer wat vaak op de radio te horen is.

Edsilia Rombley – In Balans

Songfestivalzangeres Edsilia Rombley heeft een nieuw nummer gelanceerd. Haar nieuwste single heeft als titel In Balans. Haar stem komt helemaal tot zijn recht in het nummer. Onder het nummer is een sterke elektrische beat te horen. Dat maakt het nummer wel helemaal af. Het blijft in ieder geval lekker hangen. Zeker een nummer wat op de radio gedraaid mag worden.

Katie Melua – Joy

Zangeres Katie Melua heeft weer een nieuwe single op haar naam staan. Haar nieuwste single heeft als titel Joy gekregen. Het is echt een fijn nummer om naar te luisteren. Gewoon om heerlijk bij weg te dromen. Het lijkt wel alsof ze teruggaat naar het begin van haar muzikale carrière. Het nummer heeft wel iets van haar bekendste hit, Nine Million Bicycles.