Vanavond op tv: Nick & Simon vervangen Jan Smit in Beste Zangers
Bron: AVROTROS / Nico Kroon

Vanavond op tv: Nick & Simon vervangen Jan Smit in Beste Zangers

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het dertiende seizoen van Beste Zangers staat op punt van beginnen. Het Volendamse duo Nick & Simon heeft de presentatie overgenomen van Jan Smit, die kampte met een burn-out en daardoor het muziekprogramma niet kon presenteren. Daarnaast verhuist Beste Zangers van zaterdag naar donderdag. 

Onder andere Wulf, Tabitha, Stef Bos, Miss Montreal en Diggy Dex zullen dit seizoen te zien en te horen zijn. Daarnaast doet ook de Belgische zanger Milow ook mee. Hij wist in Nederland in 2009 door te breken met zijn versie van Ayo Technology. Het origineel is van de Amerikaanse rapper 50 Cent. 

Tot slot doet ook het bekende Nederlandse zangduo Suzan & Freek mee. De geliefden Suzan en Freek hebben in korte tijd hun plek in de Nederlandse hitlijsten veroverd. Hun bekende hits Als Het Avond Is, Blauwe Dag en Deze Is Voor Mij zijn inmiddels niet meer weg te denken van de radio.

In Beste Zangers zingen de artiesten elkaars nummers. Het zorgt voor een spreekwoordelijke gevoelige snaar. Sommige artiesten breken dankzij hun deelname aan Beste zangers pas echt door. Zo is zangeres Davina Michelle bekend geworden. Zij zong het nummer Duurt Te Lang van Glen Faria. Het werd vrijwel meteen een grote hit in ons land. 

Het afgelopen seizoen werden Emma Heesters en Rolf Sachez ineens bekend. Rolf is bij het grote publiek bekend dankzij zijn deelname aan X Factor. Daarna was het jaren stil rondom de zanger in Nederland, maar nu is hij door Beste Zangers weer helemaal terug en staat hij momenteel hoog in de hitlijsten met Más Más Más.

Beste Zangers is vanaf vanavond, wekelijks, om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.