Beste Zangers verrassen Jan Smit

Beste Zangers verrassen Jan Smit

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Jan Smit wordt vanavond verrast door de artiesten die dit jaar meedoen aan Beste Zangers. De derde aflevering van het AVROTROS-programma Beste Zangers, voorheen Beste Zangers van Nederland, staat helemaal in het teken van de presentator van het programma, zanger Jan Smit.

Jan dacht dat de derde avond in het teken zou staan van zangeres Willeke Alberti, een van de deelnemers van dit seizoen, totdat er volgens hem een verkeerde video wordt in gestart. Er wordt niet een oude video van Willeke, maar van de kleine Jan vertoont op het scherm op Ibiza.

“Niet Willeke is te gast, jij bent vandaag te gast in Beste Zangers”, zegt Jeroen van der Boom, ook een deelnemer van het huidige seizoen. De rollen worden voor een keer opgedraaid. Jan Smit is in de derde aflevering te gast, terwijl deelnemer Jeroen van der Boom de presentatie op zich neemt.

Ter ere van het 20-jarig jubileum van Smit staat hij in de schijnwerpers. In het diepste geheim hebben alle deelnemers een nummer uit het repertoire van Jan gekozen om in een nieuw jasje te steken. De Volendamse zanger kan niets anders doen dan achterover leunen en genieten van de avond.

Met de verassing kwam voor Jan een langgekoesterde droom uit. De zanger heeft in het verleden een aantal keer in interviews gezegd dat hij het jammer vindt dat hij de presentator van het muzikale AVROTROS-programma is, omdat hij dan zelf niet mee kan doen aan de NPO 1-show Beste Zangers.

Naast Willeke Alberti en Jeroen van der Boom doen ook Brownie Dutch, Sharon Doorson, O’G3NE en René van Kooten dit jaar mee aan Beste Zangers. O’G3NE gooit momenteel hoge ogen met hun optredens in Beste Zangers. Zo bezorgden ze veel mensen kippenvel met hun uitvoering van Clown.

Bekijk hieronder de promo van de uitzending van vanavond:

Beste Zangers is iedere zaterdag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Bekijk Beste Zangers op TVblik.nl/de-beste-zangers