Beste Zangers, Robinson en Lubach strijden om Televizier-Ring

Beste Zangers, Robinson en Lubach strijden om Televizier-Ring

Geschreven door Daniël Schalk

Beste Zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach maken vanavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2017 kans op de Gouden Televizier-Ring. Het publiek bepaalt vanavond tijdens het Televizier-Ring Gala wie er met de felbegeerde prijs voor beste tv-programma naar huis gaat.

De presentatie van het Televizier-Ring Gala ligt dit jaar in handen van Art Rooijakkers, die de live-uitzending eigenlijk samen met Jan Smit zou presenteren. Nu het programma Beste Zangers van Jan Smit is genomineerd voor de Ring, zag hij zich genoodzaakt zich terug te trekken als presentator.

Naast de Gouden Televizier-Ring worden vanavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live ook de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator, beste presentatrice, beste acteur en beste actrice, de Televizier Talent Award voor aanstormend talent en de Gouden Stuiver 2017 uitgereikt.

Tijdens de uitzending op NPO 1, die vanwege het verslag van de Solar Challenge pas om 21:00 uur begint, kunnen tv-kijkers via de telefoon en online hun stem uitbrengen op Beste Zangers, Expeditie Robinson of Zondag met Lubach. Voor het Gala zendt AVROTROS om 20:45 uur nog een verslag van de rode loper uit.

Lees ook: ‘Hallo, ik heb kanker’ in de race voor Gouden Stuiver

Lees ook: Eva Jinek genomineerd voor Zilveren Televizier-Ster

Het Gouden Televizier-Ring Gala is vanavond om 21:00 uur te zien op NPO 1.

Foto: VPRO / Merlijn Doomernik