Muziek Releases: Danny de Munk, Broederliefde, Danny Froger & Bastille

Muziek Releases: Danny de Munk, Broederliefde, Danny Froger & Bastille

Geschreven door Valérie Jonkers

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Danny De Munk - Een Man Van De Wereld

De Amsterdamse zanger Danny de Munk heeft een nieuw nummer uitgebracht, Een Man Van De Wereld. De Munk is een echte alleskunner. Hij zingt, acteert én presenteert. De Munk werd bekend door zijn rol als Ciske De Rat. In 2007 vierde hij in Ahoy Rotterdam zijn 25-jarige jubileum als artiest. Ook zijn nieuwe nummer komt zeker hoog in de hitlijsten.

 Broederliefde - Firi

De Rotterdamse hiphop-groep Broederliefde gaat van hit naar hit. Op 25 september lanceerde de band hun nieuwe single Firi, geproduceerd door Sam Breez. De band bestaat uit vijf leden, die elkaar kennen via voetbal. Ze besloten samen een band te starten en sindsdien zijn ze steeds groter en succesvoller geworden. In 2016 brachten ze hun eerste plaat uit, Hard work pays off 2. Daarmee bereikte ze de eerste plaatst van De Album Top 100. Het nieuwe nummer Firi is een lekker rap-nummer met een goede beat.

Maude Latour - Block Your Number

De 20-jarige Amerikaanse zangeres bracht vorig jaar haar eerste EP uit en begin dit jaar volgde een nieuwe singles. Furniture viel goed in de smaak bij veel mensen en daarmee werd ze steeds bekender. Het nieuwe Block Your Number is een nummer dat ze zingt over een slechte connectie met het internet en daardoor WhatsApp-berichtjes niet doorkomen, volgens de knappe blondine is het een metafoor. Een heerlijk nummer!

Danny Froger - Welkom In Mijn Leven

Danny Froger, de zoon van zanger René Froger, heeft een nieuw single uitgebracht: Welkom In Mijn Leven. Hij groeide op in een echte artiestenfamilie. Zo was zijn grootvader één van de grootste volkszangers van Nederland en is zijn stiefmoeder Natasja Froger presentatrice bij RTL4. De videoclip werd uiteraard opgenomen in Amsterdam. Het nieuwe nummer wordt ongetwijfeld weer een knaller van een hit!

Bastille - Survivin'

De Britse rockband uit London Bastille begon in 2010 met muziek maken. Singer-songwriter Dan Smith was begonnen als solo in 2008. Bastille was eerste instantie een soloproject, toch besloot hij in 2010 om wat vrienden uit te nodigen en zo kwamen ze op het idee dat ze samen verder gingen als band. Het is een goed nummer en behaald zeker de top lijsten