Muziek Releases: Bastiaan Ragas, Maan & Tony Junior en Don Diablo

Muziek Releases: Bastiaan Ragas, Maan & Tony Junior en Don Diablo

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De afgelopen twee weken is er weer veel nieuwe muziek uitgebracht. Wij hebben een selectie gemaakt van de opvallendste nieuwe muziek releases.

Bastiaan Ragas – Heb Geen Angst

Zanger Bastiaan Ragas, de man van tv-presentatrice Tooske Ragas, heeft een nieuwe single uitgebracht. Het nummer heeft als titel Heb Geen Angst. Het is een Nederlandstalig nummer, die prima in het gehoor ligt. De instrumenten zijn rijkelijk aanwezig. Misschien wel iets té veel aanwezig, maar het idee is prima. Is dit een muzikale comeback van het voormalig lid van de boyband Caught in the Act?

Maan & Tony Junior – 7 Maanden

Zangeres Maan en dj Tony Junior waren hét liefdeskoppel van 2019, maar vlak voor de jaarwisseling besloten zij een punt achter hun relatie te zetten. Toch slaan de twee ex-geliefden de handen nu in één voor de bijzondere single 7 maanden. In het nummer blikken de twee terug op hun relatie. De nieuwe single heeft zeker hit potentie, net als de vorige hits van Maan. Het klinkt in ieder geval goed.

Don Diablo – We Are Love

De Nederlandse dj Don Diablo komt met een nieuwe single, genaamd We Are Love. Het is een typisch Don-nummer. Het heeft een sterke beat en een prima zangeres. In de clubs en op de radiozenders kan het nummer het zeker goed doen. Meteen bij de eerste keer, zit de melodie in je hoofd. Je moet wel van dit soort muziek houden. Een hele avond met muziek van Don is misschien iets teveel van het goede.

Meghan Trainor & Nicki Minaj – Nice To Meet Ya

Zangeres Meghan Trainor is terug met nieuwe muziek! Voor haar nieuwe single Nice To Meet Ya werkt ze samen met Nicki Minaj. Dat is vrij opvallend, aangezien Nicki vorig jaar aangaf te stoppen met het maken van muziek. Daar lijkt de bekende rapster van af te zien. Het is een vrij bijzondere samenwerking. Wel een samenwerking die lijkt te werken. De twee lijken wel goed bij elkaar te passen. 

Paul de Munnik – Vat Van Jou

Zanger Paul de Munnik, bekend van het duo Acda & De Munnik, komt met een nieuwe single. Zijn nieuwste nummer heet Vat Van Jou. Het is weer een typisch De Munnik-nummer. De gitaar en de piano klinken weer bijzonder goed, alleen of het een hit gaat worden is nog maar even de vraag. De tijd zal het gaan leren.