Muziek Releases: Oliver Heldens, W&W, Broederliefde en Nils van Zandt

Muziek Releases: Oliver Heldens, W&W, Broederliefde en Nils van Zandt

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases. 

Broederliefde - Liegen Over Ons

Afgelopen dinsdag zou Broederliefde de videoclip schieten voor hun nieuwe single Liegen Over Ons. Door de nieuwe coronamaatregelen in Nederland konden de opnames niet doorgaan, dus hebben ze besloten om het zelf te doen. Het nummer is geproduceerd door Zerodix. 

Nils van Zandt - Million Miles

De Nederlandse dj Nils van Zandt is samen met zangeres Julia van Bergen, die Nederland in 2014 vertegenwoordigde op het Junior Songfestival, de studio ingedoken. Het resultaat van de samenwerking is hun single Million Milles. Het is een heerlijk nummer om naar te luisteren met een goede beat.

W&W - Gold

In 2007 ontstond er een nieuw duo in Nederland. Willem van Hanegem en Ward van der Harst kwamen elkaar tegen en besloten samen te gaan werken onder de naam W&W. Hun stijl bestaat uit verschillende genres. Nu hebben ze weer een nieuw nummer uitgebracht, genaamd Gold.

Noah Schnacky - Every Girl I Ever Loved

De 23-jarige Amerikaanse singer-songwriter én acteur Noah Schnacky is een echte alleskunner. In 2018 won hij de Teen Choice Awards voor Music Web Star. Zijn nieuwe single, Every Girl I Ever Loved, gaat over dat hij telkens probeert om een ideaal vriendje te zijn. Een erg lekker nummer!

Oliver Heldens - Freedom For My People

De Rotterdamse dj Oliver Heldens heeft samen met de Amerikaanse zangeres Shungudzo een nieuw nummer gemaakt, genaamd Freedom For My People. Het nummer gaat over de vrijheid rondom de coronapandemie. Het is een heel mooi lied, met een emotionele betekenis.