Mollenjacht: Alles gaat mis bij Ron en Nikkie

Mollenjacht: Alles gaat mis bij Ron en Nikkie

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

Na de vorige aflevering van Wie is de Mol? zijn er nog zes kandidaten over. Miljoenen Molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke week verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Met de Mol

Misschien komen we steeds verder in de Nikkie-tunnel, maar hoe neemt ze de telefoon op tijdens de eerste opdracht? Zegt ze nou: 'Ja, met de Mol'?

Er is er een jarig...

Een ander opvallend moment uit deze aflevering van het spel. Ron is jarig! Volgens Wikipedia is hij 56, maar er wordt gezegd dat hij 49 is geworden. Gewoon een grapje of een stiekeme hint?

Ron en Nikkie

Op dit punt in het spel vallen eigenlijk alleen Nikkie en Ron erg op. Het kan ook niet anders dan dat de twee tijdens de tweede opdracht er van alles misgaat als zij samen een duo volgen. Nikkie rekt tijd en Ron gooit even een mogelijke 250 euro zo op de grond.

Hoedje af

Tot slot, tijdens de laatste opdracht moeten de kandidaten mannen en vrouwen met een hoed en een koffertje goed in de gaten houden. Maar van wie kennen we die hoed nog meer...?