Mollenjacht: Opvallende verwijzing naar Fresia als Mol

Mollenjacht: Opvallende verwijzing naar Fresia als Mol

Geschreven door Shannen Stolte

De derde aflevering van Wie is de Mol? zit er weer op! Miljoenen molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke dinsdag verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Zou Everon hier refereren naar de titel ‘nietszeggend’? Of baalt hij dat er geen geld voor de pot is verzameld.

Het is toch wel heel toevallig dat Kim-Lian camouflagekleding aanheeft met de lasergame opdracht. Net alsof ze al wist wat ze gingen doen, misschien wel een mol-actie?

Je moet wel even goed kijken naar dit plaatje, maar als de volgende drie kandidaten op deze volgorde de groep verlaten. Zou je dan dichter bij het antwoord van de Mol komen?

Hoe kan het nou zijn dat elke kandidaat die geld voor de pot heeft gewonnen meer dan Sahil heeft? Je ziet duidelijk op deze afbeelding dat er meer dan €100 in ligt.

Even terug naar aflevering 1. Deze molloot heeft de maskers op het bal uitvoerig bestudeerd. Sluit je hiermee al een paar kandidaten uit die niet de Mol zijn?

Zou dit beeld veelzeggend zijn dat het misschien wel om Fresia gaat? Alles wat deze molloot opnoemt lijkt te wijzen naar haar. Opvallend…

Meepraten over Wie is de Mol? Word lid van onze Facebook-groep!