Mollenjacht: Jeroen en de ‘vergeten’ telefoon

Mollenjacht: Jeroen en de ‘vergeten’ telefoon

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De ontknoping van het jubileumseizoen van Wie is de Mol nadert. Aflevering 6 zit erop. Miljoenen Molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke week verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Jeroen, Patrick, Ron en Peggy moeten Nikkie en Tygo deze aflevering binnen 24 uur zien te vinden op Elba, het eiland waar Napoleon gevangen zat... 

Foutje, bedankt?

Het viertal splitst zich op. Ze krijgen twee telefoons, maar als Patrick en Jeroen naar Ron en Peggy proberen bellen, blijkt Jeroen de andere telefoon nog te hebben. Een molstreek?

De zwakste schakel

Nikkie en Tygo probeerden ondertussen te ontsnappen. Ze zitten vast aan een ijzeren ketting, maar toeval of niet: Nikkie droeg eerder dit seizoen een ketting met een hangslot.

Of wijst de ijzeren ketting tóch naar Tygo, die tijdens het zagen een armband draagt die verdacht veel lijkt op de ketting waaraan hij en Nikkie vastzitten.

Tot slot. De feestvreugde is hoog als Tygo en Nikkie op het nippertje weten te ontsnappen, maar zorgt dat voor een verspreking van de Mol?