SBS6 geeft een kijkje in het leven van Nederlandse families

SBS6 geeft een kijkje in het leven van Nederlandse families

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SBS6 brengt een nieuw dagelijks programma, waarbij bijzondere, maar toch ook heel herkenbare families op de voet worden gevolgd door een camera. Vanaf 23 september volgen we dagelijks het lief en leed van de diverse Nederlandse gezinnen in De Leukste Families van Nederland. Deze hartverwarmende realitysoap geeft een unieke blik in het leven van gezinnen uit alle lagen van de bevolking. Zo is er een groot gezin met negen kinderen, een familie met een gezamenlijke hobby en krijgen we een kijkje in het leven van een welgestelde Gooische Familie. De Leukste Families van Nederland is vanaf maandag 23 september dagelijks om 18:30 uur te zien bij SBS6.

De Leukste Families van Nederland geeft een inkijkje in het leven van alledag en laat zien dat achter elke voordeur een verhaal zit en dat elk huisje z’n kruisje heeft. De verscheidenheid van de families is een belangrijk kenmerk van het programma. De gezinnen die gevolgd worden komen uit alle hoeken van het land en uit alle soort milieus. Arm of rijk, jong of oud, uit allerlei culturen en met verschillende achtergronden. Dagelijks zijn een aantal families te zien met hun hoogtepunten en problemen, alle gezinnen zijn bijzonder op hun eigen manier, maar een één ding hebben ze allemaal gemeen: de liefde voor elkaar.

De Leukste Families van Nederland start met drie gezinnen, gaandeweg nemen we afscheid van de families en worden nieuwe gezinnen geïntroduceerd. De opnames starten eind augustus.

De Leukste Families van Nederland
Vanaf 23 september
Iedere werkdag van 18.30 - 19.00 uur bij SBS6