'Het Recept van Dokter Tinus' een kijkje achter de schermen bij Dokter Tinus

'Het Recept van Dokter Tinus' een kijkje achter de schermen bij Dokter Tinus

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De komische dramaserie Dokter Tinus is vanaf 21 augustus terug bij SBS6. Om alvast een voorproefje te geven op het nieuwe seizoen zendt SBS6 Het Recept van Dokter Tinus uit. Deze special geeft een kijkje achter de schermen en een exclusieve preview naar het nieuwe seizoen. Het Recept van Dokter Tinus wordt uitgezonden op woensdag 14 augustus om 20.30 uur en woensdag 21 augustus om 20.00 uur bij SBS6.

In Het Recept van Dokter Tinus vertellen de acteurs uit de serie, waaronder Thom Hoffman (Dokter Tinus), Tygo Gernandt (Ken) en Jennifer Hoffman (Lisa), over hun karakter, elkaar en het eerste seizoen. Daarnaast wordt er een sneak preview gegeven van het komende seizoen, waarin onder andere Marc Klein Essink en Beau van Erven Dorens een gastrol spelen. Komen we er dan eindelijk achter voor wie de huwelijksklokken worden opgepoetst? 

In het tweede seizoen van Dokter Tinus zijn de verschillen tussen de stad en het platteland nog steeds groot. Het anders zo rustige Wourkem krijgt te maken met een aantal vervelende gasten. Zo komen de ouders van Tinus op bezoek, krijgt Ken een nieuwe liefde en maakt de vader van Lisa zijn opwachting. Ook Juliette van Ardenne (Kim), Jack Wouterse (Bert) en Kitty Courbois (Tante Jannie) zullen te zien zijn in het nieuwe seizoen.

Doc Martin
Dokter Tinus is een Nederlandse bewerking van de Engelse serie Doc Martin. Engeland kent inmiddels vijf seizoenen. Ook zijn er bewerkingen gemaakt in Duitsland, Frankrijk en Spanje. In Nederland wordt de serie geproduceerd door Willem Zijlstra, de uitvoerend producent is Steven Berendsen. De regie is in handen van Pollo de Pimentel (Levenslied), Ger Poppelaars (Wolfseinde), Marc Willard (Danni Lowenski) en André van Duren (Pleidooi en De Bende van Oss). Elle van Rijn neemt, samen met Erik van ’t Wout en Quintin Colicchia, de Nederlandse adaptatie voor haar rekening. Camera: Philip Hering.

Het Recept van Dokter Tinus
14 augustus om 20.30 uur bij SBS6
21 augustus om 20.00 uur bij SBS6

Dokter Tinus
Vanaf 21 augustus om 20.30 uur bij SBS6