Vanavond op tv: BN'ers proberen zangtalenten te raden in I Can See Your Voice
Bron: RTL

Vanavond op tv: BN'ers proberen zangtalenten te raden in I Can See Your Voice

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL4 start vanavond met het nieuwe tv-programma I Can See Your Voice van de makers van The Masked Singer. In het nieuwe programma moeten panelleden Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer en Samantha Steenwijk zien te raden wie er goed en slecht kan zingen.

In I Can See Your Voice draait alles maar om één grote vraag: wie van de kandidaten kan er echt zingen en wie houdt ons panel compleet voor de gek? Deze vraag wordt gesteld aan een succesvolle gastartiest, die samen met een grote fan het spel speelt. In de show halen zes kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn, maar niet alles is wat het lijkt, want niet iedereen kan zingen.

"Het is een hilarisch spelprogramma", zegt presentator Carlo Boszhard. "Je ziet iemand zingen die de wauw-factor heeft maar je kan zomaar op het verkeerde been worden gezet. Het wordt een feest om met zoveel bekende panelleden te mogen samenwerken. De gastartiesten maken we later bekend, maar ook zij zijn veelbelovend. Ik heb ontzettend veel zin in de opnamen!", aldus Carlo, panellid van The Masked Singer.

I Can See Your Voice is vanaf vanavond, wekelijks, om 20.30 uur te zien bij RTL4.