Vanavond op tv: BN’ers laten kijkers in The Masked Singer raden naar identiteit
Bron: RTL / William Rutten

Vanavond op tv: BN’ers laten kijkers in The Masked Singer raden naar identiteit

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De tv-kijker kan vanaf vanavond weer op zoek naar de identiteit van gemaskerde bekende Nederlanders in het derde seizoen van The Masked Singer. De bekende deelnemer die met zijn of haar zangkunsten het aanwezige publiek niet kan inpakken en door hen wordt weggestemd, moet zich onthullen.

Panelleden Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver proberen de identiteit van de karakters te achterhalen en de kijkers thuis spelen mee. Nieuw dit seizoen is de Videoland-serie After The Mask, waarin Rick Brandsteder nieuwe hints en een exclusief kijkje achter de schermen geeft.

De presentatie is net als de vorige twee seizoenen in handen van Ruben Nicolai. “Dit derde seizoen ontstijgt de vorige twee. De kostuums zijn duizelingwekkend, de kandidaten bijzonder en divers en het niveau heel hoog. Seizoen drie van The Masked Singer: It’s gonna be epic!”, zegt Nicolai over de nieuwe reeks.

The Masked Singer is een gigantisch kijkcijferkanon. De finale van het vorige seizoen trok bijna 4 miljoen kijkers en was daarmee de meest bekeken RTL-show sinds de Idols-finale van 2003. RTL heeft het aantal afleveringen dit seizoen daarom opgerekt naar tien. Het vorige seizoen telde acht afleveringen.

Niks missen over The Masked Singer én meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!