Nicolette Kluijver presenteert nieuw woonprogramma
Bron: RTL

Nicolette Kluijver presenteert nieuw woonprogramma

Geschreven door Pieter Jongsma

Nicolette Kluijver gaat voor RTL4 het nieuwe tv-programma De perfecte verbouwing presenteren. Dat maakte RTL maandag bekend. In het nieuwe RTL 4 programma  krijgen deelnemers ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien in virtual reality. 

Dankzij VR worden ze geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Nicolette Kluijver: “’De Perfecte Verbouwing’ is een nieuw genre in mijn palet bij RTL. Het is geweldig om dit programma te presenteren, omdat het echt een feelgood-programma is. Ik hoop dat iedereen net zo gaat genieten als ik heb gedaan tijdens de opnames. Dankzij de waanzinnige, bijna magische, VR-technologie worden de mooiste verbouwingen gerealiseerd."

In De Perfecte Verbouwing worden huizen door middel van virtual reality omgetoverd tot ware paleisjes. De kijker krijgt maar liefst drie keer een oogstrelend eindplaatje te zien: twee keer in de ontwerpfase in virtual reality en één keer het daadwerkelijk uitgevoerde ontwerp. Wekelijks gaan per toerbeurt twee van de in totaal drie architecten de uitdaging met elkaar aan. 

De Perfecte verbouwing vanaf woensdag 6 januari om 20.30 uur bij RTL4.