Jort Kelder nieuwe presentator tv-programma Dragons' Den
Bron: AVROTROS

Jort Kelder nieuwe presentator tv-programma Dragons' Den

Geschreven door Pieter Jongsma

Jort Kelder is de nieuwe presentator van het tweede seizoen van het vernieuwde Dragons' Den. Dat maakte WNL bekend. Jort volgt Sander Schimmelpenninck op als presentator van het eerste seizoen. 

Topondernemers zitten opnieuw klaar om hun eigen geld te investeren in de ideeën van ambitieuze ondernemers, die zich nu hier kunnen aanmelden. “Het is belangrijk dat de mensen die het moeten uitvoeren gewoon achttien uur per dag willen werken, zeven dagen per week”, zegt topondernemer Michel Perridon. Die houding herkent de Dragon al als hij een kandidaat de trap af ziet lopen, zegt hij in Goedemorgen Nederland op NPO 1. “Ik zie heel snel aan de mimiek van iemand: is dat een ondernemer in spe, of is het iemand die denkt: ik ga hier even een paar ton ophalen en het zal wel.”

WNL zoekt nog deelnemers voor dit nieuwe seizoen van Dragons’ Den. Beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder krijgen de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan vijf van de meest succesvolle zakenmensen van ons land.